Organisatie

De Kleine Beurs is al jarenlang een begrip in Den Bosch en omstreken.

Niet alleen als kringloopwinkel maar ook als een mensgerichte organisatie. Wij benaderen cliënten niet vanuit het oogpunt van ‘zorg’. Wij richten ons op de persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden. Hierdoor bieden wij onze cliënten te ontdekken, te ontplooien en daarbij is veel ruimte voor groei, confrontatie, tranen en humor. De Kleine Beurs is een dochteronderneming van WijDoenMee.

WijDoenMee B.V.

WijDoenMee is een sociale onderneming, zonder winstoogmerk, voor iedereen die moeite heeft om op eigen kracht een plek in de maatschappij in te nemen. Als sociale onderneming biedt WijDoenMee op verschillende locaties binnen Den Bosch een diversiteit aan leer-, werk- en dagbestedingsplekken aan.

WijDoenMee benut de altijd aanwezig intrinsieke motivatie. Met WijDoenMee doet iedereen mee!

Zoek jij een zinvolle dagbesteding?

Ben jij op zoek naar een zinvolle dagbesteding? De Kleine Beurs is dan de ideale plek voor je! Samen gaan we dan op zoek naar welke activiteiten en/of werkzaamheden bij jou passen. Dit doe je samen met een gezellig en leuk team van mensen. Waar nodig staan onze professionele coaches voor je klaar.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken bij De Kleine Beurs? Kom langs of neem contact met ons op!

Werkervaring opdoen?

Ben jij op zoek naar een plek om werkervaring op te doen? Bij De Kleine Beurs kun je terecht. Wij bieden een uitdagende en zinvolle omgeving. Waar nodig word je door onze professionele coaches begeleidt.

Wij maken graag kennis met je. We bespreken de mogelijkheden met je en bedenken samen een plan voor jouw werkervaring! Kom langs of neem contact met ons op!

Vrijwilligers gezocht!

De Kleine Beurs zoekt enthousiaste mensen om enkele dagdelen per week te ondersteunen in het begeleiden van werkzaamheden bij onze activiteiten en werkzaamheden.

Wij maken altijd en heel graag kennis met nieuwe, enthousiaste vrijwilligers! Kom langs of neem contact met ons op.

Meer weten? Vragen of opmerkingen? We horen het graag via info@kleinebeurs.com

Documenten

We willen je graag goed informeren over ons beleid aangaande jouw privacy en onze klachtenafhandeling. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze documentenbibliotheek.